Rfsu graviditetstest känslighet condomer

30 juni - Graviditetstest mäter mängden av hCG (human Chorionic Gonadotropin) i urinen, hCG som är ett hormon bildas när ett ägg har befruktats. Test från RFSU har 99,9 % säkert resultat och är identiskt med de barnmorskor och gynekologer använder. Om du Kondomer online – Köp enkelt och anonymt. För dig som vill du vara ännu säkrare eller bara dubbelkolla erbjuder vi RFSU:s gravtest i tvåpack och fempack till rabatterat pris. Med två tester är risken för fel endast promille (% träffsäkerhet). Detta förutsatt att det gått max 1 dag sedan förra mensen. Är det dagar före mens är resultatet till 90% tillförlitligt med. Med ett enkelt gravtest får du reda på om ditt liv kommer att förändras om nio månader.

Videos

RFSU Graviditets- och ägglossningstest RFSU Graviditetstest är en teststicka som är enkel att använda och ger besked på några minuter. Testet mäter hormonet hCG i urinen, som utsöndras när ett ägg befruktas. Du kan göra testet på eller efter den uteblivna menstruationens första dag. Förpackningen innehåller två respektive åtta teststickor. Stickorna kan bara. Här kan du köpa hemtester. RFSU:s hemtester är enkla att använda. De är utvecklade i samarbete med RFSU kliniken. Digitalt Graviditetstest. Testets känslighet är 25mUl/ml Läs mer. Storlek: 1-pack. Pris: kr. Antal: * KÖP. Graviditetstest - testa tidigt. Testets känslighet är 10 mlU/ml Läs mer. Storlek: 1-pack. Pris: 79 kr. 30 juni - Graviditetstest mäter mängden av hCG (human Chorionic Gonadotropin) i urinen, hCG som är ett hormon bildas när ett ägg har befruktats. Test från RFSU har 99,9 % säkert resultat och är identiskt med de barnmorskor och gynekologer använder. Om du Kondomer online – Köp enkelt och anonymt.

Rfsu graviditetstest känslighet condomer - tjejer

Du får alltså din order innan du betalar för den. Testet kan göras så tidigt som fyra dagar innan förväntad mens. Testa tidigt — Graviditetstest 1st.

Rfsu graviditetstest känslighet condomer - svenska mammor

Vi bjuder på frakten och skickar din order samma när du beställer före Ja, det kan man undra. Transport Hos Kondomkungen är det alltid fraktfritt med Posten som leveranssätt. RFSU Graviditetstest 2-pack Drastisk nedgång av spermieantalet hos män PCO och graviditet. Beställ nu så får du sannolikt din order redan på tisdag. Detsamma gäller för vissa ovanliga sjukdomar, eller om urinen innehåller stora mängder bakterier.

Comments

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *